Doe mee aan het Diabeteszorgonderzoek

diabeteszorgWilt u de beste diabeteszorg ontvangen en controleren of de behandeling die u krijgt goed is? Doe dan mee aan het Diabeteszorgonderzoek. Met deze vragenlijst wil Diabetesvereniging Nederland (DVN) en het Nationaal Actieprogramma Diabetes (NAD) inzicht krijgen of u behandeld wordt volgens de Diabetes Zorgwijzer, de checklist voor goede zorg aan mensen met diabetes. Meedoen aan het onderzoek is mogelijk voor mensen met diabetes type 1 en 2.

Uw ervaring telt
Met uw ervaringen gaan wij aan de slag om de kwaliteit van de geleverde zorg voor diabetes type 1 en 2 te verbeteren. Het invullen van de vragenlijst kan op www.diabeteszorgonderzoek.nl en duurt ongeveer 25 minuten. De resultaten worden begin 2013 gepubliceerd op de website van DVN.

Doe mee en win!
De deelnemers die de vragenlijst volledig invullen maken kans op een weekendje weg t.w.v. € 250, een iPod Touch of 1 van de 10 cadeaubonnen van € 25. Om hier kans op te maken, kunt u aan het einde van de vragenlijst uw emailadres invullen. Deelnemen aan het onderzoek kan tot 30 november 2012 via www.diabeteszorgonderzoek.nl.
[Diabetesvereniging Nederland]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.