Agis lanceert app ‘Mijn zorgcoach’

agis zorgcoachGeheugensteuntje voor u en uw arts
Agis Zorgverzekeringen heeft de handige app ‘Mijn Zorgcoach’ gelanceerd voor iPhone en Android. Bedoeld voor iedereen die (beginnende) klachten wil bijhouden met tekst en foto’s. Noteer de afspraak met uw arts of therapeut in de app. Een reminder om je ingevulde oefeningen niet te vergeten maken ‘Mijn zorgcoach’ compleet.

Wanneer u naar een arts gaat, heeft u alle belangrijke informatie in de Mijn Zorgcoach app bij de hand. U geeft makkelijker antwoorden én u weet waar u zelf naar moet vragen. Handig als u bijvoorbeeld last heeft van uw rug en het verloop van de pijn wilt bijhouden. Of als u de ontwikkeling van een moedervlek wilt volgen.

Tekenbeet onthouden
Gebeten door een teek? Maak een foto van de plek waar u de teek weghaalde. Stel een herinnering in, die helpt elke dag even te kijken om te zien of de huid rond de beet niet rood wordt. Wordt de beet rood of vormt zich een kring? De bijgehouden informatie helpt uw arts snel bij het stellen van de diagnose.

Geen Fysiotherapie oefeningen meer vergeten
Welke oefeningen moet u deze week doen? En hoe vaak? U slaat gemakkelijk de oefeningen van uw fysiotherapie op in ‘Mijn zorgcoach’. De app herinnert u op de ingestelde tijden aan de oefeningen. En dat is wel zo handig!

Medicijnwekker; uw geheugensteuntje
De medicijnwekker in de ‘Mijn zorgcoach’ app helpt u uw medicijnen op tijd in te nemen. Eenmalig de wekker instellen is voldoende en u slikt nooit meer te weinig, te veel of te laat uw medicijnen.

Download de Agis zorgcoach app voor iPhone of Android op de website van Agis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.