Help mee aan genezing diabetes type 1

Steun het DiabetesfondsDominique heeft diabetes type 1. Haar bloedsuikerspiegel stijgt en daalt voortdurend. Dit heeft voor haar grote gevolgen in haar dagelijkse leven. Van nature is ze een blij en spontaan kind. Maar als haar suikerspiegel te hoog of te laag is, dan wordt ze stil en ziek.

Maar er is hoop voor kinderen als Dominique. Prof. dr. Bart Roep (LUMC) heeft ontdekt dat veel mensen met diabetes type 1 nog cellen hebben die wél insuline kunnen maken. Hij onderzoekt hoe deze cellen opnieuw geactiveerd kunnen worden. Als dit lukt, komt genezing van diabetes type 1 weer dichterbij.

Geef om kinderen zoals Dominique. Hoe sneller er resultaat wordt geboekt, hoe sneller zij weer gewoon kind kan zijn.

Kan Dominique op uw steun rekenen?

> Ja, ik steun het Diabetes Fonds en help Dominique en alle andere kinderen

Eén antwoord op “Help mee aan genezing diabetes type 1”

 1. Diabetes mellitus type 1 en type 2 worden allebei door voeding veroorzaakt, dus we noemen het een Alimentaire Geinduceerde Aandoening.
  Welke voedingsstoffen deze immunologische reacties activeert en zo diabetes veroorzaakt is voor iedereen anders, want we zijn allemaal uniek, dus wat gezond voor de een is kan zeer ongezond zijn voor de ander.
  Het gezonde dieet bestaat dus daarom ook niet.

  Stichting Ziek door Voeding haalt fondsen op om breed wetenschappelijk onderzoek hierna te doen, want het Diabetes Fonds Nederland wil geen subsidie geven aan onze stichting, alle aanvragen worden afgewezen, want zeggen zij insuline reductie (vermindering) mag geen behandeldoel zijn, dus insuline verminderen dat mag niet!!

  Wilt u eerst het bewijs zien dat Diabetes Fonds dit heeft geschreven bij hun afwijzing, ga dan naar onze website http://www.ziekdoorvoeding.nl
  Hier staat een kopie van die brief afgedrukt, te lezen voor iedereen.

  Het is maar dat u dit nu ook weet.
  Hoort zegt het voort.

  Stichting Ziek door voeding, wij zijn een ANBI erkende goede doelen stichting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.