Wandel met JDRF diabetes type 1 de wereld uit!

JDRF diabetesJDRF Nederland organiseert op zaterdag 2 juni een spectaculair wandelevenement, de JDRF Walk, met als doel geld op te halen voor onderzoek. Wees er bij. Doneer voor het goede doel. Nodig anderen uit om bij te dragen aan de missie: type 1 diabetes helpen genezen, behandelen en voorkomen.

Op Landgoed De Olmenhorst in Lisserbroek kunt u genieten van activiteiten voor jong en oud. Er is een wandelroute uitgezet (tussen de vele appelbomen die er staan), er zijn optredens gepland en bekende wetenschappers op het gebied van type 1 diabetes beantwoorden op het centrale plein van de appelboomgaard vragen die bij u opborrelen of al langere tijd spelen.

Het is ook een mooi moment voor een (nadere) kennismaking  met JDRF, onze missie. En u treft op zaterdag 2 juni in de frisse buitenlucht van Landgoed De Olmenhorst veel lotgenoten.

Hoe werkt het
Inschrijven en doneren kan via een nieuwe site die speciaal is opgezet voor de JDRF Walk: www.jdrfwalk.nl.  Dus start een team en probeer zoveel mogelijk mensen te interesseren voor deze actie. De donaties zijn natuurlijk bestemd voor onderzoek om de oplossing voor patiënten met type 1 diabetes een stap dichterbij te brengen.
Resultaat telt!
De teams komen op 2 juni naar Landgoed De Olmenhorst om te wandelen en te genieten van alle activiteiten. Tijdens het wandelevenement maken we bekend hoeveel geld de teams bijeen hebben weten te brengen.

Samen maken we er een succes van. Geniet mee tijdens de JDRF Walk op 2 juni. En vergeet niet te doneren. Ga naar www.jdrfwalk.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.