LUMC zoekt patiënten met een pijnlijke diabetische neuropathie

De afdeling Anesthesiologie van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) zoekt patiënten die tegen vergoeding mee willen doen aan wetenschappelijk onderzoek. Het gaat om patiënten met een zenuwpijn bij diabetes, een zogeheten pijnlijke diabetische neuropathie.

De wetenschappers van Anesthesiologie gaan onderzoek doen naar het nieuwe pijngeneesmiddel Tapentadol. Zij zoeken hiervoor vijftig patiënten. Dit onderzoek duurt ongeveer een half jaar en is goedgekeurd door de medisch ethische toetsingscommissie van het LUMC.

Kijk voor de contactgegevens op de website van het LUMC.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.