Vernieuwde website changingdiabetes.nl online

Novo Nordisk lanceert de geheel vernieuwde website www.changingdiabetes.nl. De website is bedoeld voor iedereen met diabetes type 1 en 2 en biedt niet alleen uitgebreide, actuele informatie over alle aspecten die samenhangen met diabetes, maar ook de mogelijkheid om in contact te komen met lotgenoten en kennis en ervaringen met hen te delen. De vernieuwde website is overzichtelijker en gebruikersvriendelijker geworden. Uiteraard is het diabetesjongerenpanel Young Voices ook op de nieuwe website vertegenwoordigd.

www.changingdiabetes.nl is al jaren dé online informatiebron voor mensen met diabetes type 1 en 2. De website houdt bezoekers op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en het laatste nieuws op het gebied van diabetes, als ook over de uiteenlopende projecten die Novo Nordisk in het kader van haar Changing Diabetes-programma initieert en steunt. Daarnaast biedt de website uitgebreide informatie over diabeteszorg en –behandeling en een breed scala aan andere aspecten die samenhangen met het hebben van diabetes, zoals voeding en levensstijl.

De vernieuwde website is op een groot aantal punten verbeterd. Behalve dat de site nog gebruikersvriendelijker en overzichtelijker is geworden, bevat deze nu een reeks videoreportages waarin mensen met diabetes vertellen over hun ervaringen met het hebben van diabetes en de uitdagingen waar zij in het dagelijkse leven mee geconfronteerd worden, zoals bijvoorbeeld hypo’s. Bezoekers kunnen via de website bovendien in contact komen met lotgenoten om kennis op te doen en ervaringen uit te wisselen.

Novo Nordisk beschouwt het als haar missie om de toekomst van diabetes te veranderen. Om deze visie vorm te geven heeft de organisatie het ‘Changing Diabetes’-programma ontwikkeld. Dit programma omvat diverse nationale en internationale initiatieven, die zich met name richten op communicatie met en voorlichting aan mensen met diabetes, familie, vrienden, docenten, politici, artsen, zorgverzekeraars en andere betrokkenen.
Met de vernieuwde website wil Novo Nordisk het gedachtegoed van Changing Diabetes onder de aandacht brengen, om zo de behandeling van diabetes, de diabeteszorg, de wijze waarop de maatschappij met diabetes omgaat en de toekomst van diabetes te veranderen en verbeteren.
[Novo Nordisk]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.