Sportief met Diabetes Congres 2012

Sportief met diabetes congresDe Bas van de Goor Foundation bestaat vijf jaar en om dat te vieren organiseert zij het eerste Sportief met Diabetes Congres op donderdag 19 april 2012 op Nationaal Sport en Congrescentrum Papendal in Arnhem.

Het eerst nationale diabetescongres over sport en bewegen is bedoeld voor alle professionals in de diabeteszorg. Mensen met diabetes kunnen hun zorgverleners op de hoogte stellen van het congres door deze nieuwsbrief door te sturen. Dit congres wordt georganiseerd door de Bas van de Goor Foundation in samenwerking met Langerhans.

Het doel van deze dag is om het inzicht te vergroten over de rol die sport en bewegen heeft in de behandeling van mensen met diabetes. Laat u zich inspireren door experts op dit gebied, ervaringsverhalen van mensen met diabetes, onderzoeksresultaten, lokale initiatieven en praktische tips. Dan kunt u de volgende dag al aan de slag.

U kunt zich aanmelden via de volgende link: www.sportiefmetdiabetescongres.nl. Hier vindt u tevens meer informatie over het programma. Met boeiende onderwerpen en interessante sprekers belooft het een inspirerende dag te worden!
[Bas van de Goor Foundation]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.