SugarKids Stranddag op 10 september 2011

Op zaterdag 10 september organiseert Diabetesvereniging Nederland weer een fantastische dag op het strand van Kijkduin voor kinderen met diabetes.

Ben jij tussen de 6 en 14 jaar en heb je diabetes? Dan ben je samen met je ouders, broertje, zusje, vriendje of vriendinnetje ontzettend welkom. Het wordt een te gekke dag op het strand van Kijkduin. We gaan allemaal leuke dingen doen, zoals boogschieten, een klimwand beklimmen, flessenvoetbal spelen, ons verkleden, reuzetwister spelen, een stormbaan bedwingen en nog veel meer!

Prijs

  • Leden SugarKidsClub: 10 euro per kind (incl. deelname alle activiteiten, eten, drinken, tussendoortjes en presentje na afloop)
  • Niet-leden: 15 euro per kind
  • Ouders kunnen gratis (excl. lunch) een ouderprogramma volgens en krijgen de gelegenheid om andere ouders van kinderen met diabetes te ontmoeten.

Tijd
De inschrijving start om 10.00 en de activiteiten starten om 11.00. Rond 16.15 uur sluiten we deze fantastische dag af.

Aanmelden
Meld je alvast aan door het aanmeldformulier op sugarkids.nl per post of mail te sturen naar DVN of bel met of 033 – 463 05 66.

Meehelpen?
Je kunt als vrijwilliger helpen om deze dag een succes te maken! Lees op sugarkids.nl welke taken er zijn en geef je op!
[Diabetesvereniging Nederland]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.