Lounging against diabetes – strandfeest DON at the beach

Diabetes Don at the beachOp zaterdag 10 september organiseert stichting DON (Diabetes Onderzoek Nederland) een waanzinnig strandfeest bij Whoosah te Scheveningen. Erick E, Frederik Abas en Prosper Rek (zelf diabetespatiënt), Lange Frans en DON ambassadeur Michiel Borstlap zullen er persoonlijk voor zorgen dat de voetjes van de vloer gaan en als klapper op de vuurpijl hebben we ook nog een special guest. Wie dit zal zijn, houden we nog even geheim, maar het belooft een spectaculaire show te worden.

Waarom dit waanzinnige strandfeest?
Diabetes is een slopende ziekte met verschrikkelijke complicaties, hoofdoorzaak van blindheid, amputaties van ledematen, nierfalen en hart- en vaatziekten. Alleen al in Nederland sterft er ieder uur iemand aan de gevolgen van deze slopende ziekte. Stichting DON investeert in onderzoek dat gericht is op genezing. Zodat misschien deze generatie, maar in ieder geval een volgende deze ingrijpende ziekte niet meer zal kennen.

STEUN DON EN STOP DIABETES: kom daarom 10 september naar DON AT THE BEACH @ WHOOSAH
Tickets voor DON at the beach zijn te koop via www.sdon.nl.

Zorg dat je er snel bij bent want VOL = VOL!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.