Sportief met Diabetestour in Zwolle

Bas van de Goor FoundationIn samenwerking met Bosman zal de Bas van de Goor Foundation in 2011 starten met een Sportief met Diabetestour langs verschillende ziekenhuizen in Nederland. De Sportief met Diabetestour is bedoeld om volwassenen met diabetes type 1 te informeren over sport en diabetes en ze deze effecten te laten ervaren tijdens een volleybalclinic van Bas van de Goor.

Sportief met Diabetestour
De Sportief met Diabetestour is bedoeld voor mensen met diabetes type 1. Familie, vrienden, collega’s en sporttrainers van de mensen met diabetes zijn ook van harte welkom. Er is in totaal plek voor 50 mensen met diabetes.

Programma
Op vrijdag 25 februari 2011 zal de eerste Sportief met Diabetestour plaatsvinden bij het Landstede Sportcentrum in Zwolle. Gedurende de avond worden deelnemers en hun aanhang geïnformeerd over sport en diabetes (door Bas van de Goor en Prof. Dr. Henk Bilo) en ervaar je als deelnemer wat de effecten van sport zijn op een leven met diabetes tijdens een volleybalclinic van Olympisch volleybalkampioen Bas van de Goor.

Het volledige programma van die avond ziet er als volgt uit.
17.30 uur    Ontvangst met maaltijd
18.15 uur    Presentatie
19.30 uur    Volleybalclinic
21.00 uur    Einde

Interesse?
Heb je diabetes type 1 of ken je iemand met diabetes type 1 meld je dan aan voor dit sportieve evenement op de website van de Bas van de Goor Foundation.
[BvdGF]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.