DiabetesDigital: Nederlandstalig iPad-magazine over diabetes

diabetes digital ipad magazineDiabetesDigital is het eerste iPad-magazine voor mensen met diabetes. Op 24 februari is het glossy magazine op de iPad gelanceerd. De informatie en artikelen in het magazine kun je dankzij de interactieve mogelijkheden van de iPad meteen delen met vrienden, bekenden en de behandelend arts. DiabetesDigital is een initiatief van Frans Luyendijk en wordt voor en door patiënten gemaakt. Gisteren zijn de eerste twee exemplaren op de iPad overhandigd aan oud-topvolleyballer Bas van de Goor en Nederlands karatekampioen Lydia Mossel.

Beide sporters werkten aan het magazine mee: Bas van de Goor schrijft een vaste column in het magazine (en heeft bovendien zijn eigen goededoelenstichting rond diabetes, de Bas van de Goor Foundation) en Lydia Mossel mocht de cover van het eerste iPad-nummer vullen. Het eerste nummer bevat onder andere een interactieve diabetesquiz, een artikel over partydrugs en recepten om met diabetes culinair te kunnen genieten.

Het tweemaandelijkse magazine opereert onafhankelijk van de overheid en belangenorganisaties, al wordt het blad wel gesteund door het Diabetes Fonds. In DiabetesDigital zijn advertenties opgenomen van bedrijven als Dexcom, Bayer en Medtronic.

Het magazine is al beschikbaar in de App Store en te downloaden.
[iPadClub]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.