Wat vindt u van de diabeteszorg in Nederland?

diabeteszorgWat vindt u van de diabeteszorg in Nederland? Geef uw mening en help de diabeteszorg in Nederland te verbeteren! Dat is belangrijk voor uzelf, maar ook voor alle andere mensen met diabetes in Nederland. Doe mee en maak kans op een van de vele leuke prijzen (zoals een sapcentrifuge, stoompan, kookboek of wandelgids) die worden verloot onder de deelnemers!

In opdracht van de overheid heeft het Nationaal Actieprogramma Diabetes een vragenlijst gemaakt. Deze kunt u vinden op: www.diabetesonderzoek.com

Nationaal Actieprogramma Diabetes
Het Nationaal Actieprogramma Diabetes (NAD) is een samenhangende bundeling van alle acties en initiatieven die de komende drie jaar in Nederland ondernomen worden om de groei van diabetes in te perken. De acties zijn gericht op preventie van diabetes en goede zorg voor mensen met diabetes. Het NAD wordt in opdracht van de overheid uitgevoerd door de Nederlandse Diabetes Federatie (NDF) waarin alle partijen vertegenwoordigd zijn die met diabetes te maken hebben: patiënten, zorgverleners, behandelaars, verzekeraars, wetenschappelijk onderzoekers en de farmaceutische industrie. Meer informatie op www.actieprogrammadiabetes.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.