Wat kan beter?

servicepuntZilveren Kruis hoort graag hoe ze u kan helpen om het leven met diabetes aangenamer te maken. Een USB insulinemeter vergoeden bijvoorbeeld. Of misschien wel recepten voor diabetici verstrekken.

Vertel Zilveren Kruis uw idee en zij kijken of ze er iets mee kunnen doen. U kunt ook op een reeds ingestuurd idee stemmen of de status bekijken van ideeën waarmee zij aan de slag gaan.

Ga naar Wat kan beter? op de website van Zilveren Kruis.

Eén antwoord op “Wat kan beter?”

  1. Correctie. Een insulinemeter hoeft niet.Een bloedsuikermeter wel. In belgië is deze reeds gratis. Enkel de insulinenaaldjes betalen we zelf. Diabeten allerlanden verenig u . Men staat niet zo ver van een beter leven. Er zijn al goeie initiatieven in testfase. Zoals een automatische insulinepomp die zich aanpast aan de al even automatische bloedmeting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.