Hoog bezoek bij symposium Jongeren en Diabetes

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet der Nederlanden woont vrijdagmiddag 3 september het symposium ‘Jongeren en Diabetes’ bij in Utrecht. Het symposium wordt gehouden ter gelegenheid van de officiële opening van het hoofdkantoor van Mediq. Op het symposium spreken verschillende deskundigen op het gebied van diabetes.

Diabetes is een chronische aandoening waarbij het lichaam de bloedsuiker niet in evenwicht kan houden. De aandoening heeft een grote impact op het leven van jongeren. Dagelijks moeten zij hun bloedglucosewaarden meten en insuline toedienen. Mediq is internationaal leverancier van geneesmiddelen en medische middelen. Mediq organiseert verschillende projecten om jongeren met diabetes, en hun ouders, te ondersteunen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.