Tussenstand actie Fietsen voor diabetes

fietsen voor diabetesIn maart ging de actie ‘Fietsen voor diabetes’ van start. Het doel van de actie ‘Fietsen voor diabetes’ is om mensen met en zonder diabetes in beweging te krijgen. Iedereen die een fietstocht maakt kan de kilometers registreren op een speciale website. Diabetesvereniging Nederland wil gezamenlijk 10 x de wereld rond fietsen, in totaal 400.000 km!

Eind november eindigt de actie en de deelnemers aan Fietsen voor Diabetes moeten de komende maanden behoorlijk doorfietsen om de 400.000km te halen. De deelnemers zijn al bijna 3 keer de wereld rond gefietst en hebben in totaal 117.865km afgelegd.

Doe mee met de actie en registreer je kilometers op: www.fietsenvoordiabetes.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.