Eerste hulp bij hypo-unawareness

Diabetesvereniging NederlandDiabetesvereniging Nederland presenteert met trots haar eerste digitale cursus: de hypo-awareness cursus, bedoeld voor mensen die hun hypo’s niet meer voelen aankomen.

De hypo-awarenesscursus helpt mensen hun hypo’s weer beter aan te voelen, patronen te ontdekken in hun instelling en bewuster aan de slag te gaan met hun glucose-instelling. De cursus maakt steeds de koppeling naar u, uw eigen dagelijkse leven en de activiteiten die u onderneemt. Kortom uw dagelijkse praktijk. Vanuit deze eigen praktijk leert u waar de valkuilen zitten. Uw persoonlijke e-coach helpt bij de begeleiding en staat voor u klaar als u vragen heeft. Ook krijgt u van de e-coach actief feedback op de korte verslagen en daggrafieken die u tijdens de cursus maakt en per mail instuurt.

Inhoud van de cursus
Hoofdstuk 1: werking van het lichaam
Een kort overzicht van de basis van diabetes. Voor veel mensen bekend, maar wel een vereiste om diabetes en de behandeling te begrijpen.

Hoofdstuk 2: de behandeling
Dit hoofdstuk besteedt aandacht aan de behandeling van zowel diabetes type 1 als 2, tabletten en insulines.

Hoofdstuk 3: hypoglykemie
Dit hoofdstuk besteedt vooral aandacht aan uw persoonlijke hyposignalen en ondersteunt u bij de analyse hiervan. In dit hoofdstuk krijgt u opdrachten en werkt u vanuit uw persoonlijke situatie toe naar inzicht en aanpassing.

Hoofdstuk 4
Ook de sociale omgeving is betrokken bij uw hypo’s. In dit hoofdstuk wordt hier kort aandacht aan besteed.

Korting voor snelle beslissers
Voor deze nieuwe cursus betaalt u nu een introductieprijs van €69,-.  De eerste 5 aanmeldingen krijgen nog eens 50% korting!

Aanmelden
Aanmelden doet u per telefoon: 033 – 463 05 66 of via info@dvn.nl. Vermeld bij de aanmelding het onderwerp (aanmelding hypo-awarenesscursus), uw naam en adres. Na betaling van de acceptgiro, krijgt u uw inloggegevens automatisch toegestuurd.
[Diabetesvereniging Nederland]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.