Brief zorgverzekeraars over voorkeursleverancier

Diverse verzekerden van Trias, Univé, VGZ en IZA hebben een brief gekregen die verwarring veroorzaakt. In de brief staat dat Boeren Medical B.V. de voorkeursleverancier van deze verzekeraars is. Hierdoor ontstond het idee dat de verzekerden van bovengenoemde organisatie alleen bij daar hun hulpmiddelen mochten bestellen. Dit is niet het geval, aldus Diabetesvereniging Nederland.
 
Uvit (waar de organisaties allemaal onder vallen). geeft er alleen de voorkeur aan dat mensen via Boeren Medical B.V. bestellen, maar dat dit niet verplicht is.  Mensen kunnen ook gewoon via de DVN winkel blijven bestellen. De DVN winkel heeft voor 2010 gewoon een contract met UVIT. 

Eén antwoord op “Brief zorgverzekeraars over voorkeursleverancier”

  1. Ik heb na het lezen ook gedacht dat je bij die verzekeringen verplicht werd .

    Boeren is een uitstekend bedrijf, maar dit was geen goede zet.

    Denk dat veel bedrijven klanten verloren hebben door de dvnleveranties.

    Jammer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.