Sportieve kinderpoli voor jonge diabetespatiëntjes

In plaats van hun reguliere bezoek aan de polikliniek werden jonge diabetes patiëntjes vorige week uitgenodigd voor een sportieve kinderpoli in het Beatrixziekenhuis, onderdeel van Rivas Zorggroep. Er werd veel gesport, maar ook met elkaar gesproken over de combinatie diabetes en sport. Samen met diabetesverpleegkundigen, een fysiotherapeut, een diëtist en kinderarts Roel Lubbers werd ingegaan op welke maatregelen je voor en na het sporten het beste kunt nemen. Na afloop vonden de deelnemertjes de sportieve kinderpoli een stuk leuker dan de gewone.

Lees verder op StadGorinchem.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.