Basiscursus Leven met diabetes in Emmen

Icare Gezondheidsbevordering en Preventie houdt in samenwerking met de Diabetesvereniging Nederland (DVN) de basiscursus ‘Leven met diabetes’. De cursus van vijf bijeenkomsten gaat van start op donderdag 29 oktober. De aanvang is 19:30 uur.

Voor informatie en aanmelding kan men bellen met Icare Cursussen, telefoon 0522-279260. Dat kan ook via de website www.icare.nl of per mail: cursussen@icare.nl Deelname kost 30 euro persoon voor leden van de DVN, niet leden betalen 75 euro en zijn dan tevens een jaar lid van de DVN. Voor deelname aan deze cursus is een verwijsbrief van de huisarts nodig, omdat de diëtist wordt betaald door de zorgverzekeraar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.