SugarKids Stranddag in Kijkduin

SugarKids Stranddag 2009Ben je tussen de zes en veertien jaar, heb je diabetes en heb je zin om je een dag uit te leven op het strand van Kijkduin? Kom dan op zaterdag 5 september naar de SugarKids Stranddag die Diabetesvereniging Nederland (DVN) organiseert! Het belooft net als voorgaande jaren weer een enorm spektakel te worden. Dit mag je niet missen! Dus meld je aan en neem je broer(s), zusje(s), vriend(en) en vriendin(nen) mee!

GRIP SugarKids game
Het thema van deze dag is de GRIP SugarKids game. Je kunt live het online zelfmanagementprogramma spelen en er is zelfs een teamcompetitie. Het team dat het beste samenwerkt en de meeste punten scoort, gaat met een mooie prijs naar huis! Verder kun je nog veel andere leuke dingen doen. Van boogschieten tot T-shirts beschilderen, van beachgames tot je eigen tattoo zetten en van memory-en tot zandkastelen bouwen. Deze dag mag je dus niet aan je voorbij laten gaan! Ook je ouders zijn welkom op deze dag.

Praatcafé voor ouders
Trouwens, je ouders hoeven zich deze dag ook niet te vervelen. Voor hen wordt een speciale interessante lezing georganiseerd en is er een speciaal praatcafé ingericht waar ze andere ouders met kinderen die diabetes hebben kunnen ontmoeten en waar ze ervaringen kunnen uitwisselen.

Aanmelden
Net als voorgaande jaren vindt de SugarKids Stranddag plaats bij strandpaviljoen Habana Beach in Kijkduin. Kosten voor deelname zijn tien euro per persoon. Dit is inclusief lunch, tussendoortjes en een verrassing. Aanmelden kan door te mailen naar info@dvn.nl of door te bellen met de Diabeteslijn, (033) 463 05 66.

Er kunnen maximaal vierhonderd kinderen deelnemen aan deze dag. Schrijf je dus snel in, want vol is vol. Wanneer er zes weken voor aanvang nog plaatsen vrij zijn, kunnen broertjes, zusjes, vriendjes of vriendinnetjes zich ook aanmelden.

De SugarKids Stranddag wordt mogelijk gemaakt door Accu-Chek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.