Voorlichting over pijnen bij diabetes

De afdeling Noordwest-Veluwe van de Diabetes Vereniging Nederland houdt donderdag 28 mei een voorlichtingsavond over pijnen bij diabetes. Inleider is dr. P. Borgdorff van de Mezos klinieken die aangeeft wat aan dit soort pijnen kan worden gedaan.
Pijn bij diabetes is vaak brandend of stekend, soms dof, zeurend of elektrisch. Middelen voor behandeling van deze zenuwpijnen of combinaties van medicijnen komen aan de orde.

De aanvang is om acht uur in de Dageraitzaal van ziekenhuis St Jansdal aan de Wethouder Jansenlaan in Harderwijk. Inlichting bij Harry Teunissen, telefoon 0341-424003 of kijk op de website www.noordwestveluwe.dvn.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.