Uitzending over EPD voor mensen met diabetes

Op zondag 24 mei zendt RTL ‘Anders Zorgen’ uit, dat ditmaal in het teken staat van het Elektronisch Patiëntendossier (EPD) voor mensen met diabetes. De uitzending vindt plaats op RTL-7 op zondagochtend, om 10.25 uur. Mocht u het missen, dan kunt u het later in de week terugzien op www.modernezorg.tv.

In het TV-programma worden door middel van reportages op locatie vernieuwende projecten in beeld gebracht die de kwaliteit van de zorg verhogen. Ook zit in iedere uitzending een zorgjournaal met daarin onder meer actueel zorgnieuws. Het programma richt zich op de gehele gezondheidszorg. Deze reeks uitzendingen van Moderne Zorg zal in juni 2009 worden herhaald in de doordeweekse dagprogrammering van RTL-Z.
[Diabetesvereniging Nederland]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.