Genomineerden van Pfizer Persprijs bekend

Vandaag zijn de de namen bekend gemaakt van de vijf genomineerden van de Pfizer Persprijs. Dit zijn René Steenhorst van De Telegraaf, Petra Noordhuis van het Nederlands Dagblad, Omroep Gelderland, journaliste Maaike de Boer voor bloedsuiker.nl en Ronald Hoogendoorn en Bas van de Goor met het boek High on Insuline. Zij worden bekroond omdat zij in 2008 een belangrijke bijdrage leverden aan goede journalistieke voorlichting over diabetes.

De prijsuitreiking vindt plaats op dinsdag 10 februari a.s. in de Faculteit Communicatie & Journalistiek van de Hogeschool

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.