Webuitzending voor mensen met diabetes

DiabetesLIVEOp 13 november organiseert de Diabetesvereniging Nederland in samenwerking met LifeScan een interactieve live- webuitzending voor mensen met diabetes. In deze uitzending wordt aandacht besteed aan de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van diabetes.

De onderwerpen zijn:

  • Nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen (spreker Prof Dr. B. Roep, Leids Universitair Medisch Centrum)
  • Nieuwste ontwikkelingen op het gebied van voeding en diabetes (dietiste E. Barendts)
  • Nieuwe inzichten in Kind, diabetes en school. Dit ook in het kader van Wereld diabetesdag, dat dit jaar in het teken staat Van kind en diabetes. (Dr. H. J, Aanstoot, expert op het gebied van kind en diabetes, stichting Diabeter)
  • Elise Heiligers. Ouder van een kind met diabetes, ervaringsdeskundige en meedenker/ werker in het Dawn Youth project.

De uitzending is op 13 november, van 20.30 uur tot 21.30 uur. Kijkers kunnen live in de uitzending reageren op polls en vragen stellen. De veelgestelde vragen worden live in de uitzending behandeld door een van experts.

Meer informatie staat op de website DiabetesLIVE.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.