Steunpuntdiabetes.nl: informatie over diabetes en diabeteszorg

Op www.steunpuntdiabetes.nl vindt u alle informatie over diabetes en diabeteszorg. Dit steunpunt informeert u over de verschillende aspecten van diabeteszorg in de huisartsenpraktijk en de actuele ontwikkelingen, ook in de regio. Huisartsen worden ondersteunt in de zorg aan diabetespatiënten. Dit gebeurt door het beschikbaar stellen van een grote hoeveelheid informatie via de website, maar ook door het netwerk van diabetesexperts die de DiHAG heeft. Kunt u de door u gezochte informatie niet vinden? Maak dan gebruik van demogelijkheid om uw vraag aan ons voor te leggen. Mocht u zelf over relevante (regionale) informatie beschikken voor dit steunpunt, laat ons het weten! Het Steunpunt diabetes is een initiatief van het NHG, de DiHAG, de LHV en de LVG.

DiHAG is opgericht om ervoor te zorgen dat de diabeteszorg onder verantwoordelijkheid van de huisarts verder aan kwaliteit kan winnen. Inmiddels vertegenwoordigt de DiHAG – in nauw overleg met het NHG en de LHV – de huisartsen binnen de Nederlandse Diabetes Federatie, het unieke samenwerkingsverband waarin al langer de mensen met diabetes (DVN) met internisten, huisartsen en diabetesverpleegkundigen samenwerken. Door vertraging in de nieuwbouw van de NHG website laat de lay-out nog te wensen over. De benodigde informatie is echter wel beschikbaar en begin 2009 zal de site een eigen frisse uitstraling hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.