KNMP Innovatieprijs voor diabeteswerkgroep Farmacie

Zorggroep AlmereDe diabeteswerkgroep Farmacie van Zorggroep Almere heeft de KNMP Innovatieprijs 2008 gekregen. De prijs, een geldbedrag van € 3500,-, is tijdens het geheel uitverkochte KNMP Congres in de Jaarbeurs in Utrecht uitgereikt aan apothekers Heleen Bultman, Sjieuwkje van der Wijk en Karin Hoppenbrouwers.

De diabeteswerkgroep Farmacie is onderdeel van het Chronische Zorg Model dat Zorggroep Almere ontwikkeld heeft. Hierbij staat de klant centraal. De Almeerder met een chronische aandoening streeft samen met een team van hulpverleners naar de best mogelijke kwaliteit van leven. De apotheker speelt hierin een belangrijke rol.

De KNMP-Innovatieprijs is in 1992 ingesteld en wordt jaarlijks uitgereikt aan apothekers die een nieuw element aan het apothekersberoep hebben toegevoegd.

“Een fantastisch resultaat en een mooie waardering voor onze manier van werken, in samenwerking en in samenhang met de andere eerstelijns hulpverleners”, aldus een opgetogen Garmt Boonstra, manager farmacie bij Zorggroep Almere.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.