Diabetes Fonds vraagt aandacht voor domino-effect van diabetes

DiabetesFondsDiabetes kan de eerste stap zijn in een reeks van andere aandoeningen: het heeft een domino-effect. Om mensen bewust te maken van die verstrekkende gevolgen, voert het Diabetes Fonds de komende tijd rond de collecte campagne onder het motto ‘Stop het domino-effect van diabetes’. Er zijn twee nieuwe brochures aan te vragen.

Dagelijks krijgen 200 Nederlanders diabetes, vaak zonder dat ze het zelf weten. Veel mensen denken dat diabetes (suikerziekte) een onschuldige aandoening is, maar dat is het niet. Het kan de eerste stap zijn in een reeks van andere aandoeningen: het heeft een domino-effect. Hart- en vaatziekten, dementie en nierfalen zijn slechts enkele van de gevolgen waartoe diabetes kan leiden.

Om mensen bewust te maken van die verstrekkende gevolgen, voert het Diabetes Fonds de komende tijd campagne onder het motto ‘Stop het domino-effect van diabetes‘. Advertenties en spotjes op radio en tv draaien rond dit thema.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.