Kandidaten voor diabetesprijs

Tot 30 mei kunnen nog kandidaten voorgedragen worden voor de EADV-Award. De EADV-Award wordt één keer per twee jaar toegekend aan een diabetesverpleegkundige die zich op een bijzondere manier verdienstelijk heeft gemaakt binnen de diabeteszorg.

Op 19 juni worden de genomineerden bekend gemaakt tijdens de algemene ledenvergadering van de EADV. Op 14 november is duidelijk wie als winnaar in de voetsporen treedt van Paula Boelen-van Dulken, Marianne van de Wetering, Harma Israël-Bultman, Ineke van der Meché-van Holsteijn, Géke Hems en Hanneke Hortensius (de zes eerdere winnaars).

De prijs wordt beschikbaar gesteld door Novo Nordisk B.V. en bestaat uit een geldbedrag van twaalfhonderd euro, te besteden aan de diabeteszorg. Tevens ontvangen alle genomineerden en de winnaar een certificaat van hun nominatie.

De kandidaat moet een geregistreerd lid zijn van de EADV en de activiteiten van de voorgedragen diabetesverpleegkundige:
– leveren een duidelijke bijdrage aan het vak van diabetesverpleegkundige;
– zijn aantoonbaar innovatief binnen de diabeteszorg;
– dienen toepasbaar te zijn in heel Nederland.

De voordracht moet zijn voorzien van twee referenten en mogen niet langer zijn dan drie A4-tjes. Kandidaten kunnen worden voorgedragen door collega’s, artsen, diabetesteams, mensen met diabetes, hoofden van afdelingen etc.

Kandidaten kunnen uiterlijk 30 mei 2008 schriftelijk worden voorgedragen bij de voorzitter van de EADV-Award commissie, e-mail i.wijsman@gelre.nl.

Meer informatie: 0575-592365.

[Bijzijn]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.