DiabetesLIVE – 24 april 2008

De Diabetesvereniging Nederland verzorgt in samenwerking met LifeScan, op 24 april om 19.30 uur een nieuwe uitzending van DiabetesLIVE. DiabetesLIVE is een live internetuitzending. De vorige uitzending trok meer dan 3000 kijkers en de waardering voor het programma was groot.

Dit keer gaat de uitzending over Diabetes en Stress. In de uitzending komt onder andere de invloed van stress op het dagelijks leven met diabetes aan bod. De kijkers kunnen live in het programma vragen stellen via mail en reageren op stellingen. Dit betekent dat het weer een interactieve uitzending wordt met veel aandacht voor de kijker.

Inschrijven voor deze uitzending kan via www.diabeteslive.nl. Een voorproefje is te vinden op www.diabeteslive.dvn.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.