Nieuw programma voor mensen met diabetes

Wilt u actief aan de slag met uw diabetes? Wij, de Universiteit Maastricht en het academisch ziekenhuis Maastricht, hebben een uniek interactief programma ontwikkeld voor mensen met diabetes type 2. Met dit programma komt u door middel van informatie, demonstraties en handige tips meer te weten over allerlei verschillende aspecten van diabetes.

Ook kunt u ervaringen van andere mensen met diabetes horen. Om te kunnen bepalen of het programma goed aansluit op de wensen van mensen met diabetes en hoe we het nog verder kunnen verbeteren, hebben we uw hulp nodig. We zijn hiervoor op zoek naar mensen in de leeftijd van 40-70 jaar met diabetes type 2. Deelname aan dit nieuwe programma is gratis en kan vanuit thuis plaatsvinden. Alle correspondentie zal via email verlopen.

Bent u benieuwd naar het programma en wilt u ons helpen te bepalen of het programma goed werkt? Stuur dan, het liefst voor 17 april, een email naar Maartje Spit: diabetes@live.nl

U krijgt dan geheel vrijblijvend nadere informatie toegestuurd per email. Op basis van deze informatie kunt u zelf beslissen om deel te nemen aan het programma. Wanneer u besluit om niet deel te nemen zult u geen emails meer van ons ontvangen.
Bron: Zorgkrant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.