Kijk op Diabetes-campagne wegens succes verlengd

De landelijke voorlichtingscampagne ‘Kijk op Diabetes’ wordt wegens succes met drie jaar verlengd. De campagne, die vorig jaar april startte, heeft veel mensen bewust gemaakt van het risico op diabetes. Ook de Turken, Marokkanen en Hindoestanen, die een
verhoogd risico hebben op het krijgen van diabetes, zijn goed bereikt.

Onderdeel van de campagne ‘Kijk op Diabetes’ is de Diabetes Risicotest. Een test waarmee mensen kunnen berekenen hoeveel kans zij hebben op het hebben, dan wel krijgen van diabetes. Deze test kunt u invullen op www.kijkopdiabetes.nl. Op die website vindt u ook meer informatie over de campagne. De campagne is een initiatief van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.
[DNV]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.