Diabetes bij 73 miljoen Amerikanen

Bijna een derde van de Amerikanen, meer dan 73 miljoen volwassenen, heeft diabetes of loopt door een verhoogde bloedsuikerspiegel het risico diabetes te krijgen. Dit blijkt uit een studie van het Institute of Diabetes and Digestive and Kidney Diseases gepubliceerd in Diabetes Care.

Volgens diabetes-onderzoeker Lawrence heeft Amerika een enorm probleem door de diabetes, pre-diabetes en “nog niet-vastgestelde” diabetes en begint het een ware epidemie te vertegenwoordigen. Door mensen te identificeren die pre-diabetes hebben of “nog niet-vastgestelde” diabetes, kunnen wij toekomstige problemen zoals hartkwalen, nierfalen, blindheid en amputatie voorkomen, verminderen of minstens vertragen.

» Study: 73M have diabetes or are at risk in U.S.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.